Italiaanse espresso? Kom binnen en voel de passie!

Tja, als je een fiets hebt ben je er nog niet. Je kunt natuurlijk rondjes rijden op je fiets zonder computertje, zonder bidons, zonder belletje, zonder handschoenen en zonder, zonder, zonder,  maar dat is helemaal niet leuk.

Garmin: (GPS)

Wij hebben al deze dingetjes om gewoon blij van te worden.
Heeft u er al eens aan gedacht om met een GPS (Garmin) te gaan rijden?  Het voordeel van deze  GPS-fietscomputers is dat je er mee kunt navigeren. U kunt uw hartslag tijdens het sporten aflezen, uw training-zones instellen, het vermogen aflezen en nog veel meer. Ja, u kunt ook aflezen hoe snel u rijdt en hoeveel kilometer u het weekend heeft afgelegd.

Strava:

Deze moderne GPS computers kunnen allemaal uw hele fietshistorie en progressie vastleggen in Strava. Strava is een App op uw smartphone die uw ritjes analyseert en u kunt deze vergelijken met vorige ritten en met vrienden vergelijken. Je gaat er niet harder van fietsen, maar het maakt het fietsen wel leuker.

Lezyne Verlichting:

Helaas is het in Nederland vaak vroeg donker en ook ‘smorgens is het vaak nog donker als we al gaan trainen. Ook in het buitenland (tunnels) heb je vaak een lampje nodig. Beter is het om gewoon een goede verlichtingset aan te schaffen. Een goede voorlamp heeft tegenwoordig LED verlichting en geeft een lichtopbrengst waar menig automobilist jaloers op zou zijn. Opbrengsten van 1100 tot 1500 lumen zijn geen uitzondering.  Allen oplaadbaar via USB dus geen gehannes met batterijtjes vervangen.

Ook een goed achterlicht is een must. Er zijn veel wegen in Nederland maar ook zeker in het buitenland waar je maar wat graag wil dat ze je achterkant goed en op tijd zien.

Wij hebben zulke mooie lampen voor u op voorraad en kunnen u er goed over adviseren.