Werkplaats info

Service en reparatie aan uw racefiets en mountainbike:

Voor al uw reparaties en onderhoud aan uw racefiets, mountainbike of andere sportieve fiets kunt u bij ons terecht. Wij proberen onze werkzaamheden zo te plannen dat u uw fiets weer vóór het weekend terug heeft. Alle reparaties doen wij met u in overleg. Dus geen hoge nota achteraf.

Wij kennen twee standaard service beurten.

Kleine service beurt €. 105

In de kleine servicebeurt lopen wij uw fiets helemaal na.

We controleren de ketting en tandwielen op slijtage en schade, de cassette, remmen op slijtage en afstelling, kabels op slijtage en corrosie, banden en wielen op beschadigingen en slijtage, lagers van wielen – body – trapas, balhoofd op roest & speling, stellen de versnellingen netjes af incl de remmen en balhoofd. Tot slot maken we uw fiets netjes schoon zodat u er weer mooi mee voor de dag kunt komen.
Het tarief is exclusief de gebruikte onderdelen.

Grote service beurt €. 155,-

Met een grote servicebeurt demonteren wij uw gehele fiets.  We demonteren de trapas, balhoofd, wielen etc. Maken alles netjes schoon en controleren de delen op  slijtage en beschadigingen. We monteren alles weer en zorgen voor een juiste afstelling en dat alles voorzien is van nieuw vet en olie (daar waar nodig). We controleren daarnaast de remmen, blokken, voering en remvlakken. Ook kijken we de wielen, spaken, banden, kabels binnen en buiten, de ketting, cassette en kettingbladen op slijtage en beschadigingen na.

Eventueel in overleg wikkelen wij een nieuw stuurlintje voor u en is uw fiets weer helemaal top fit voor uw volgende rit.

Dit tarief is exclusief de gebruikte onderdelen.