Italiaanse espresso? Kom binnen en voel de passie!

Shimano Ultegra en Dura-Ace 11-speed crankstel inspectieprogramma (2023).

Shimano is in oktober 2023 een terugroepactie begonnen om inspectie en vervanging aan te bieden voor bepaalde 11-speed crankstellen, geproduceerd tussen 1 juni 2012 en 30 juni 2019.
Deze actie wordt genomen vanwege problemen met het breken en/of loskomen van sommige crankarmen, wat een potentieel gevaar voor ongelukken oplevert.

Shimano zal elk toepasselijk crankstel gratis door dealers laten inspecteren. Vervolgens zal Shimano elke crankarm of crankstel die de controle niet door komt gratis laten vervangen.

Of uw crankstel geïnspecteerd moet worden kunt u bij ons laten bepalen.
De inspectie kan in veel gevallen waarschijnlijk ter plekke worden uitgevoerd en anders kunt u uw fiets aan het eind van de dag weer ophalen.

 

 

 

 

 

 

Fietskoffer verhuur

Gaat u op reis? Wilt u het liefst op uw eigen fiets rijden in de vakantie? Geen punt, No Limit Cycling verhuurt professionele fietskoffers. Het huren van een fietskoffer kost bij ons € 60 voor een week. Elke …

Lees verder

Verhuur MTB

Wij zijn voorlopig gestopt met de verhuur van MTB's.    

Lees verder

Assos kleding weer leverbaar bij No Limit Cycling

Assos wielerkleding  op voorraad en bestelbaar. Wij hebben het topmerk Assos  in onze collectie. Fietsbroeken, onderkleding, wielerjerseys en allerlei accessoires behoren tot het assortiment en alle artikelen zijn door ons te bestellen en normaal gesproken binnen 2 …

Lees verder