Italiaanse espresso? Kom binnen en voel de passie!

Onze occasions!

Op zoek naar een goede gebruikte racefiets of mountainbike?
Bij ons kunt u veilig een goede gebruikte fiets aanschaffen. We ruilen regelmatig racefietsen en mountainbikes in. Deze fietsen worden door ons geheel nagekeken en alle noodzakelijke reparaties en service werkzaamheden voeren we uit. U koopt bij ons een fiets die voor 100% in orde is. Ook meten we u op en kijken samen met u of de occasion fiets bij uw wensen en afmetingen past.

Indien u een fiets zoekt en u kunt hem op het ogenblik niet vinden in onze voorraad, geef ons dan even een seintje. We bellen u als we een fiets gevonden hebben die wel bij u past.

Occasions: Bianchi Nirone 7 maat 53 Alu

Voor de beginnende wielrenner hebben we een mooie Bianchi Nirone 7 ingeruild. Deze rode Bianchi heeft een Shimano Sora groep met een triple (drie tandbladen vóór). De vorige eigenaar heeft de fiets voorzien van een wat beter wielset, De Vittoria Alu Tactic. De maat van deze prima fiets is 53 cm CT.

€ 599
   Meer weten over Bianchi Nirone 7 maat 53 Alu? Bel of mail ons!
€ 1175

Occasions: Specialized Roubaix Pro

Zeer mooie Specialized Roubaix Pro. Carbon Afgemonteerd met Campagnolo Centaur 10 speed met Tripple Crankstel Campagnolo Eurus wielset Conti 4000S banden Specialized zadel Maat 50 cm Fiets is geheel nagekeken en perfect in orde. Heerlijk licht en wendbaar fietsje met een fijne groep er op en in super mooie technische staat.

   Meer weten over Specialized Roubaix Pro? Bel of mail ons!