Italiaanse espresso? Kom binnen en voel de passie!

Onze occasions!

Op zoek naar een goede gebruikte race, of mountainbike? Bij ons kunt u veilig een goede gebruikte fiets aanschaffen. Wij ruilen regelmatig racefietsen en mountainbikes in. Deze fietsen worden door ons geheel nagekeken en alle noodzakelijke reparaties en service werkzaamheden voeren wij uit. U koopt bij ons een fiets die  voor 100% in orde is. Ook meten wij u op en kijken samen met u of de occasion fiets bij uw wensen en afmetingen past.

Indien u een fiets zoekt en u kunt hem op het ogenblik niet vinden in onze voorraad, geef ons dan even een seintje. We bellen u al we een fiets gevonden hebben die wel bij u past.

Occasions: Bianchi Nirone 7 maat 53 Alu

Voor de beginnende wielrenner hebben wij een mooie Bianchi Nirone 7 ingeruild. Deze rode Bianchi heeft een Shimano Sora groep met een triple. (drie tandbladen vóór) De vorige eigenaar heeft de fiets voorzien van een wat beter wielset, De Vittoria Als Tactic. De maat van deze prima fiets is 53 cm CT

€ 599
   Meer weten over Bianchi Nirone 7 maat 53 Alu? Bel of mail ons!
€ 675

Occasions: Trek Alpha 2.1 - maat 58

Aangeboden, Aluminium Trek Madone. afgemonteerd met Shimano 105 10 speed. Compact drankstel 50/34. Fiets is in nette en technisch prima staat.

   Meer weten over Trek Alpha 2.1 - maat 58? Bel of mail ons!