Italiaanse espresso? Kom binnen en voel de passie!

No Limit Cycling

Welkom op onze website.
Goed dat u ons gevonden heeft.
We zijn een klein bedrijf in Zeist welke gespecialiseerd is in alles met betrekking tot sportief fietsen; racefietsen, mountainbikes, gravelbikes, sportvoeding, de juiste positie op de fiets, training, wielen, banden enzovoort.

Mijn naam is Arjan Vogel.
No Limit Cycling heb ik in 2011 opgericht met het idee, nu ga ik iets doen wat ik echt leuk vind; ik maak van mijn hobby mijn werk.
Na ruim 35 jaar in de automobielbranche werkzaam te zijn geweest leek het mij een mooi moment om met mijn hobby en passie verder te gaan.
Al jaren rij ik met veel plezier op mijn racefiets, mountainbike en crossfiets. Ritten als La Marmotte, Maratona, TransAlp, Oetztaller en diversen GranFondo’s heb ik gereden. Elk jaar heb ik toch wel een bepaalde sportieve doelstelling op de agenda staan.

Er is veel technische en praktische ervaring om u te adviseren en te helpen de juiste keuze te maken met betrekking tot bijvoorbeeld de aankoop van een nieuwe fiets, de juiste fietshouding, sportvoeding en nog veel meer.
Onder het genot van een goede kop koffie nemen we de tijd voor u.

Ook voor beginnende wielrenners en mountainbikers hebben wij de juiste spulletjes.

U bent van harte welkom,

No Limit Cycling

 

Echte koffie

Tegenwoordig maken wij koffie zoals je bij een shop als No Limit Cycling mag verwachten. We hebben een echte Italiaanse espresso machine.
Kom gerust langs om een Italiaanse espresso, cappuccino of americano te drinken.

Wij schenken en verkopen verse koffie van Il Magistrale.
Cycling Coffee, Cima Coppi